Nacionalna kampanja u odvikavanju od pušenja "Ostavi i pobedi" 2010. godine

“Ostavi i pobedi2010. godine


Glavne informacije

“Ostavii pobedi“ je nacionalna kampanja koja ima za cilj da pozitivnim podsticajem ohrabri ljude da ostave pušenje. Organizuje se u Srbiji po sedmi put za redom od 1998. svake druge godine i u njoj je do sada ušestvovalo oko 17 000 pušača i preko 12000 nepušača podržavaoca.

Kampanja “Ostavii pobedi“2010. godine će se sprovoditi na celoj teritoriji Srbije od 12. aprila do 29. maja.Prijavljivanje pušača koji žele da ostave duvan i njihovih podržavaoca počinje 12. aprila a završava se 30. aprila 2010. godine.Svi prijavljeni takmičari-pušaći treba da ostave duvan najkasnije 1. maja 2010. godine i da istraju u apstinenciji kako bi dobili šansu da budu nagrađeni oni ili njihovi podržavaoci.

Prijavni list za takmičenje preuzmite ovde.

Proglašenje nacionalnih i lokalnih pobednika (kategorija pušača i kategorija podržavaoca) populacione kampanje “Ostavi i pobedi“ biće 31. maja 2010. godine, kada se obeležava Svetski dan bez duvanskog dima. Vrednost nacionalne nagrade je 50000 dinara

Ostaviti pušenje nije lako . Ali milioni ljudu već su uspeli u tome. Ono što je potrebno su odluka, vlastita želja, ohrabrenje, odgovarajuće veštine i podrška.

Kampanja “Ostavi i pobedi“ se dokazala kao dobro sredstvo za sveobuhvatno jačanje podrške zavisnicima od nikotina prilikom procesa odvikavanja, kroz podsticanje saradnje, promociju zdravlja i zalaganje za zdrave stilove života i okolinu bez duvanskog dima.

Pobednički deo kampanje “Ostavi i pobedi“ leži u mogućnosti osvajanja nagrade koja je na okružnom i nacionalnom nivou takmičenja. Najvažnija karakteristika takmičenja je, ipak, obećanje da ljudi ostavljajući pušenje.pobeđuju duvan i svu štetnost koju on prouzrokuje.

Pobednik je svako ko ostavi pušenje! Srećno!

Lokacija

Javne nabavke

Nabavke
Obaveštenja

Radno vreme

Po - Pe od 7 do 14
Subota /